BK Lipník n/B „B“ – TJ Sigma Hranice

Basketbalový klub Lipník nad Bečvou

BK Lipník n/B „B“ – TJ Sigma Hranice

7. 9. 2018

BK Lipník n/B „B“ – TJ Sigma Hranice

62 : 56

Bylo nám velkou ctí otevřít naši novou městskou halu právě přípravným zápasem proti TJ Sigma Hranice. Menší nedorozumění se začátkem utkání Vás diváky bohužel nechalo chvíli čekat, ale o to více času jste měli si projít prostory haly. Mezi sebou jsme přivítali i posilu z našeho „Áčka“ Tomáše Sedlaříka.
Prvními body na domácí palubovce se zapsal Jakub Rajnoha ve druhé minutě první čtvrtiny. Slušná obrana nedovolila hostům dávat laciné koše a dařilo se nám i v útoku proměňovat i těžké nájezdy. Čtvrtina skončila za stavu 22 : 9.
Hosté ovšem zabrali, ve druhé čtvrtině jsme se dostávali do těžkých střel a naši obránci si nedokázali poradit s rozehrávačem Hranic Petrem Burianem. Poločas skončil rozdílem pěti bodů 31 : 26.
Po přestávce jsme se rozhodli zabrat a předvést stejnou hru jako v první čtvrtině. Bohužel našich pár ztracených míčů to usnadňovalo i soupeři, kdy byl schopen chodit do rychlých protiútoků. I tak jsme si drželi stále vedení. Stav po třetí čtvrtině 45 : 38.
Poslední čtvrtina, pro nás jednoznačný cíl, udržet vedení a vyhrát. Hosté nám to ale za žádnou cenu nechtěl umožnit. Až do posledních minut to bylo menší drama, kdy minutu před koncem utkání jsme vedli o pouhé tři body. Naštěstí první zápas na nové palubovce jsme dovedli do vítězného konce.
Mockrát díky všem fanouškům co nás přišli podpořit. Krásně zaplněné hlediště nás táhlo dopředu. Budeme se na Vás těšit na dalším domácím zápase.
(Rajnoha – 22 bodů, Gladiš – 12 bodů, Bednář – 7 bodů, Lazar a Růžička – 6 bodů, Sedlařík – 4 body, Volf – 3 body a Mičán – 2 body)

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *