Sezóna 2018/2019

Basketbalový klub Lipník nad Bečvou

Sezóna 2018/2019

Léto nám pomalu a jistě končí, což pro nás znamená jediné: Návrat na palubovky!
Letos jsme si pro Vás připravili hned několik novinek. První z nich je přesun na novou supermoderní Městskou halu, která nám i fanouškům poskytne nesrovnatelně větší zázemí i konfort.
Po pádu z 2. ligy se opět budeme účastnit oblastního přeboru, který se v letošním roce bude odehrávat v nejjednodušším možném systému a to každý s každým dvoukolově doma/venku. Po sjednocení obou soutěží oblastního přeboru nás poprvé v historii čeká mistrovské utkání proti našemu béčku a to hned dvakrát – „doma/venku“. Utkání je zároveň velká spousta a začínáme netradičně již 14.9., kdy zajiždíme na půdu Postřelmova.
Z hlediska hráčského kádru došlo k několika změnám. Z důvodu zranění kolene do sezóny pravděpodobně nezasáhne Davča Pospíšil, pokud ano tak až ke konci. Odchod hlásí loňská posila z Opavy Dalibor Žídek. Naopak přichází trio Robin Petrák, Jiří Siegfried a Josef Luštický, které výrazně posílí zéjmena náš perimetr a z béčka přechází zpět do áčka hrající trenér Ota Baďura. V sezóně se opět budeme opírat o dominantní podkošovou dvojici Brázda – Sedlařík, která troufám si říct je v soutěži bezkonkurenční. Kádr bude poměrně dynamický, rychlý a s dostatkem zkušeností, aby mohl myslet opět na příčky nejvyšší. Nicméně velké změny a úzkost kádru mohou být limitní faktory.
Zpět se vrací atraktivní páteční termín ve 20:30 a doma poprvé přivítáme 28.9. SBK Val Mez, ačkoliv je možné, že předehrajeme v některý zářijový termín utkání s naším béčkem, čímž Novou halu náležitě pokřtíme!
Doufáme, že si letos opět najdete cestu nás podpořit!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *