BK Lipník n/B „B“ – TJ SIGMA Hranice

Basketbalový klub Lipník nad Bečvou

BK Lipník n/B „B“ – TJ SIGMA Hranice

10. 4. 2018

BK Lipník n/B „B“ – TJ SIGMA Hranice

67 : 74

V nekřesťanskou dobu na známem místě se odehrál náš poslední domácí zápas letošní sezóny. Na poslední večeři jsme hostili TJ SIGMA Hranice.
První chod našeho derby se nesl na vyrovnaném podnose, bohužel jsme dostávali laciné koše z podkoše a spousta našich střel se odrážela od obručky ven. I tak jsme si pochutnali a čtvrtina skočila 20:18.
Druhý chod jsme načali s chutí, ovšem stále platilo pravidlo prvního chodu. Obrana území pod naším košem byla špatná jako nedopečený chléb. Druhá čtvrtina skončila 34:35.
Po pauze mezi hlavními chody, jsme se pustili do třetího. Střelecky se trhnul nejvíce Marek Schuster, jeho hlad po koši byl takřka nezkrotitelný. I tak čtvrtina skončila 48:50.
Na řadě byl poslední chod, s odhodláním otočit zápas v náš prospěch nastoupil na palubovku i sám Ježíš. Ve čtvrté čtvrtině nastali dvě nejdelší minuty utkání, a to ty poslední. Hranice si drželi vedení, které jsme ale úspěšně stahovali. Pár vteřin do konce, my jsme rozehrávali, stav skóre na tabuli 60:60, stačilo jen dostat míč do koše. Bohužel naplánovaná akce nám nevyšla podle očekávání.
Nebyla by to pořádná večeře kdyby se nepodával dezert ve formě prodloužení. Bohužel prodloužení nebylo sladkou tečkou na konci zápasu, SIGMě se vydařilo lépe a tak mohli odejít s vítězstvím. Nic to nemění na tom že jsme si dezert nevychutnali.
Všem fanouškům moc děkujeme že jste si přišli užít náš poslední domácí zápas v hale ISŠE, těšíme se na Vás v novém.
(Schuster – 22 bodů, Rajnoha – 14 bodů, Baďura – 12 bodů, Bagar – 6 bodů, Černošek – 5 bodů, Ryšánek – 3 body, Gladiš a Mikulášek – 2 body a Bednář – 1 bod)

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *