Dukla Olomouc – BK Lipník „B“

Basketbalový klub Lipník nad Bečvou

Dukla Olomouc – BK Lipník „B“

24. 1. 2018

Dukla Olomouc – BK Lipník „B“

46 : 60

V netradiční den, ve středu, jsme vyjeli na venkovní zápas do Olomouce. Tým Dukly zatím ještě nevyhrál a my jsme jim nechtěli udělat tu radost že bychom jim to výtězství darovali.
Začátek utkání se nesl v pozvolném tempu, ale za to v plném obranném nasazení. O tom svědčí i stav po první čtvrtině 10 : 10. Zkušené zápěstí Oty Baďury střelilo důležité dvě trojky.
Skóre ve druhé čtvrtině pro nás otevřel náš nejmladší hráč Jíří Kopecký a to hned za tři body. Celkově tato čtvrtina patřila třem hráčům, kdy se z dálky trefoval ještě Rajnoha a zblízka Bagar. Poločas skončil pro nás 17 : 23.
Ve třetí čtvrtině Marek Schuster několikrát sebral protihráčům míč a sám zakončoval na koš. Za zmínku stojí dopíchnutí míče do koše od Jakuba Růžičky, kterému moc nechybělo aby to tam zavěsil.
Do poslední čtvrtiny jsme nastupovali s pěkným náskokem 31 : 49. Bylo jasné že nesmíme polevit. Ikdyž jsme dostali nejvíce bodů, stále jsme si udrželi vedení a dotáhli to až do vítězného konce.
Moc děkujeme fanouškům kteří nás přijeli podpořit. Bujaré jásání bylo slyšet po každém našem úspěšně zakončeném koši. Děkujeme i fanouškům co nám drželi pěsti na dálku.
(Schuster – 17 bodů, Rajnoha – 15 bodů, Baďura – 9 bodů, Bagar – 7 bodů, Kopecký J. – 6 bodů, Růžička – 4 body a Mikulášek – 2 body)

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *