BK Lipník B – TJ MEZ Mohelnice

Basketbalový klub Lipník nad Bečvou

BK Lipník B – TJ MEZ Mohelnice

19. 1. 2018

BK Lipník B – TJ MEZ Mohelnice

66 : 75

V našem posledním domácím zápase, před šňůrou venkovních zápasů, jsme hostili tým TJ MEZ Mohelnice. Z předešlého kola Mohelnice porazila Hranice a my jsme zase porazili Postřelmov, takže otázka byla kdo si udrží vítěznou šňůru.
První čtvrtina patřila našim mladým, bodově se prosazovali jen Rajnoha, Schuster a Žídek. Mohelnice ovšem držela tempo. Hvizd rozhodčích ukončil první čtvrtinu při skóre 17 : 20.
Do druhá čtvrtina začínala být trochu ostřejší, faulovalo se na obou stranách. Otevřené střely jsme přecházeli a vytvářeli si těžké pozice ze kterých se nám příliš nedařilo. Poločas skončil 36 : 39. 
Po poločase se hry ujali hosté, kde si hned ze začátku vydobili rozdíl skóre až 12 bodů. Nejspíš se to nelíbilo našemu rozehrávači Rajnohovi, protože si v této čtvrtině připsal 9 bodů a pár asitencí. Takže skóre po třetí čtvrtině vypadalo 56 : 59. 
S odhodláním otočit zápas v náš prospěch jsme nastupovali na hřiště ve čtvrté čtvrtině. Bohužel jsme v této čtvrtině proměnili pouhé čtyři koše. Vítězství si tedy odvezli hosté, kteří ve střelbě byli úspěšnější. Konečné skóre 66 : 75. 
Ikdyž to dělám nerad, rozhodčí si rozhodně nezaslouží poděkování za dobrý zápas. Svědčí o tom i „hokejové“ střídání hostů, či očividné faulování na obou stranách ponechané bez jediného hvizdu.
Velké díky patří fanouškům, jako vždy jste vytvořili skvělou kulisu. Děkujeme a budeme se na Vás těšit na dalším domácím zápase.
(Žídek – 15 bodů, Schuster – 13 bodů, Rajnoha – 12 bodů, Mikulášek – 11 bodů, Baďura – 8 bodů, Lazar – 3 body, Bagar a Růžička – 2 body)

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *