přátelák TJ Sigma Hranice – BK Lipník A

Basketbalový klub Lipník nad Bečvou

přátelák TJ Sigma Hranice – BK Lipník A

77:82 po prodloužení

Předpoklady o chudší sezóně a to možná nejen té nadcházející se nám opět více utvrdili v dalším přáteláku v Hranicích. Soupeř, kterého jsme v posledních letech relativně snadno poráželi, nám tentokráte dal pořádně zabrat. Ne že by Hranice byly špatný manšaft, nepatří ale ani k tomu nejlepšímu, co nadcházející soutěžní ročník nabídne. Opět jsme měli trochu problémy se sestavou, nicméně zdaleka ne tak velké jako v utkání s naším béčkem.

V utkání jsme dobře bránili a dokázali hrát poměrně ve slušném tempu. Omezili jsme také ztráty, úspěšnost zakončení byla ale skoro strašidelná. Do koše nespadlo prostě nic a po pěti minutách hry svítil na ukazateli skóre stav 3:2 pro nás. Jako bychom si ve městě házené chtěli spíš vystřelit na branku než na koš. Hranice jsou zkušený tým, který si umí své pozice vytvořit a pokud na ně neaplikujeme agresivní obranu a hrajeme v nízké sestavě, máme problémy. Zápas jsme nebyli schopni v žádném momentě zlomit a když už se trojkovou smršti rozstřílel Kuba Rajnoha, to samé předvedl domácí Mara Dokoupil. Promrhali jsme dokonce sedmibodové vedení cca minutu a půl před koncem základní hrací doby.

Příští týden hrajeme doma první mistrák, snad již budeme kompletní a Postřelmov nedramaticky zdoláme, ačkoliv více dramatických zápletek znamená pro oko diváka větší atraktivitu.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *