BK Lipník n/B „B“ – DUKLA Olomouc

Basketbalový klub Lipník nad Bečvou

BK Lipník n/B „B“ – DUKLA Olomouc

16.3.2018

BK Lipník n/B „B“ – DUKLA Olomouc

64 : 55

Opět jsme se setkali na domácím zápase proti DUKLA Olomouc. Do zápasu jsme nastupovali s odhodláním vyhrát za každou cenu, což se pak ukázalo v průbehu zápasu, že měl i soupeř.
Úvod zápasu nám vycházel poměrně hladce, dařilo se nám jak v obraně tak i v útoku. Soupeř se zmohl jen na 7 bodů a my jsme jim nastříleli 22. Nejvíce se dařilo Markovi Schusterovi dal úctyhodných 19 bodů.
Ve druhé čtvrtině nastal zvrat, naše špatná obrana jednoho ze soupeřových nejlepších střelců Martina Váni. Váňa se rozstřílel a to hned čtyřikrát za tři body. Poločas skončil 32:29.
Po poločase se nám stále nedařilo Váňu zastavit, ve třetí čtvrtině si připsal 13 bodů, tím se soupeř dostal do vedení a čtvrtina končila za stavu 45:47.
Napínavá poslední čtvrtina se neobešla bez tvrdých zákroků na obou stranách hřiště. Vyostřená atmosféra rozhodila soupeře natolik, že si jeden hráč musel spravit náladu potyčkou s diváky. My jsme skvělou obranou stáhli náskok Dukly a pokračovali ve vytváření vlastního. Zápas skončil 64:55 a my jsme si mohli vychutnat vítězné kolečko kolem našich diváckých ochozů.
Všem fanouškům děkujeme za skvělou atmosféru, některým se omlouváme za rozlité nápoje, doufáme že jste si zápas užili stejně jako my. Těšíme se na Vás při dalším zápase a hlavně již 24.3.2018 na plese našeho klubu.
(Schuster – 26 bodů, Rajnoha – 16 bodů, Baďura a Bagar – 7 bodů, Černošek – 4 body, Bednář a Růžička – 2 body)

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *