BK Lipník B – TJ Postřelmov

Basketbalový klub Lipník nad Bečvou

BK Lipník B – TJ Postřelmov

12. 1. 2018

BK Lipník B – TJ Postřelmov

67 : 57

V pátek jsme odehráli první domácí zápas letošního roku. Hostili jsme tým TJ Postřelmov až z dalekých Jeseníků.
V první čtvrtině se rozstřílelo naše křídlo Marek „Swayze“ Schuster, připsal si hned devět po sobě jdoucích bodů. Hosté se ale drželi a tak čtvrtina skončila 14:17 s tříbodovým „zavírákem“ od Zdenka Černoška.
Druhou čtvrtinu se rozhodl vzít na svá bedra mladičký Dalibor Žídek, nastřílel krásných 10 bodů v této čtvrtině. Pro diváky vystřihnul pohyb jako z nejvyšší soutěže Jakub Růžička, kdy se rozhodl donést míč až do koše dvojtaktem ze tříbodové hranice. Poločas skončil nerozhodných 30:30.
Třetí čtvrtina už byla hodně o obraně. Celkově padalo velice málo košů, ale i v těch málo bodech se našlo právě těch pár co nás dostali do vedení. Dvě ryhlé trojky od Oty Baďury byli rozhodující. Čtrtina skončila 44:39.
Čtvrtou čtvrtinu otevřel dvěmi trojkami Martin Lazar a zajistil tak dvojciferné vedení. V této čtvrtině se nejvíce faulovalo, naštěstí Postřelmov neproměňoval trestné hody. My jsme si už jen kontrolovali vedení a úspěšně zakončili zápas vítezstvím.
Největší díky patří fanouškům. Díky Vám se vezeme na úspěšné vlně a doufáme že budeme nadále pokračovat. Děkujeme.
(Žídek – 20 bodů, Schuster – 11 bodů, Baďura – 8 bodů, Lazar – 6 bodů, Černošek a Mikulášek – 5 bodů, Bednář, Rajnoha a Růžička – 3 body, Bagar – 2 body a Kurfürst – 1 bod)

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *