BK Lipník B – TJ Sigma Hranice

Basketbalový klub Lipník nad Bečvou

BK Lipník B – TJ Sigma Hranice

15. 12. 2017

BK Lipník B – TJ Sigma Hranice

70 : 64

Poslední zápas letošního roku jsme odehráli na domácí palubovce proti TJ Sigma Hranice. Jelikož Hranice jsou opravdu nedaleko a dobře se s nimi známe,dalo by se s nadsázkou říci že šlo o derby v naší soutěži. Domácím fanouškům jsme se předvedli v nových dresech.
První čtvrtinu jsme otevřeli trestnými hody, ale Hranice odpověděli svými trestnými hody. Skóre na tabuli po první čtvrtině bylo 13:17.
Ve druhé čtvrtině jsme se začali více bodově prosazovat, hodně se nám dařilo střílet z dálky. Stále si ale Sigma držela náskok. Poločas končil 30:32.
Po poločase náš celek nastoupil s odhodláním zvrátit utkání ve svůj prospěch. Marek Schuster zažehl jiskru v ofenzivě svými doskoky, které dotáhnul na dvojciferné číslo a pokračoval i střelecky. Po třetí čtvrtině jsme se dostali do vedení 49:48.
Poslední čtvrtina už patřila nám. Fanoušci začali skandovat „Lipník“ a my se naplno pustili do hry. Sice v půli čtvrtiny stáhli hosté rozdíl skóre na pohý jeden bod, ale dvěmi rychlími trojkami jsme si udrželi odstup až do konce utkání.
Všem moc děkujeme co nás přišli podpořit, jako úžasná atmosféra. Bez Vás fanoušků bychom výhry nedosáhli.
(Schuster – 18 bodů, Rajnoha a Žídek – 16 bodů, Baďura – 12 bodů, Bednář, Gladiš a Lazar – 2 body, Černošek a Mikulášek – 1 bod)

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *