BK Lipník n/B „B“ – BK Lipník n/B „A“

Basketbalový klub Lipník nad Bečvou

BK Lipník n/B „B“ – BK Lipník n/B „A“

3. 10. 2018

BK Lipník n/B „B“ – BK Lipník n/B „A“

45 : 71

A je to tady, derby na které jsme už od začátku sezóny všichni čekali. Boj hrdinů Lipenského basketbalu o pomyslný trůn sportovní haly v Lipníku nad Bečvou.
První střelou otevřel skóre náš Winter Soldier (Petr Bagar), bohužel soupeř vzápětí také odpověděl z pod koše přesnou donáškou od War Machine (Tomáš Sedlařík). Do konce první čtvrtiny jsme hráli vcelku vyrovnaný zápas, i když skóre skončilo 10:17.
Druhá čtvrtina byla pro nás krizová. Nedařilo se nám jak v obraně, tak v útoku. Výborná obrana od Vision (Michal Frélich), nikoho nepustil do blízkosti koše. Nezastavitelný Black Panther (Marek Schuster) se jen hrnul na náš koš. Poločas skončil zdrcujících 15:42.
Dostali jsme rozkaz zlikvidovat všechny muže s koženým míčem v ruce. Rozkaz ten zněl jasně, nesmí projít za žádnou cenu. Přitvrdili jsme v obraně, žádný hráč neprošel hladce. Bohužel to odnesl náš kouzelník s míčem Scarlett Witch (Martin Lazar), vyloučen za nesportovní chybu až do konce utkání. Poslední střelou, za tři body, Winter Soldier snížil tak velký rozdíl na 24:51.
S odhodláním změnit průběh boje v náš prospěch se všichni zapojili do boje. Iron Man(Ota Baďura) přesnými střelami za tři body sice zvětšoval skóre A-týmu, ale duo Falcon (Jakub Růžička) a Captain America (Jakub Rajnoha) nádherně stahovali skóre. I tak všechna čest patří právě A-Týmu.
Úžasnou atmosféru nám přichystali všichni diváci co si udělali čas uprostřed týdne. Díky moc, jste to právě vy co nás žene dál i v krizových situacích.
(Rajnoha – 11 bodů, Bagar – 9 bodů, Mičán – 8 bodů, Černošek a Růžička – 5 bodů, Staněk – 3 body, Bednář a Lazar – 2 body)
(Schuster – 17 bodů, Sedlařík – 9 bodů, Baďura, Luštický a Petrák – 8 bodů, Siegfried – 7 bodů, Brázda a Frélich 6 bodů a Pospíšil – 2 body)

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *